bluelogofin

Kαλώς ήλθατε στον νέο μας ιστότοπο

Διαπίστευση Erasmus 2021-2027

erasmus 1

ergaplirof

Είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι είναι δωρεά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Χρησιμοποιείται ώς αίθουσα διδασκαλίας για το μάθημα της πληροφορικής, αλλά και για την διδασκαλία άλλων μαθημάτων (Αρχαία Ελληνικά, Γλώσσα, Ερευνητικές Εργασίες κ.α.), αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.

Το εργαστήριο πληροφορικής είναι τα τελευταία χρόνια, τόπος επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και γονέων στις Νέες Τεχνολογίες, με τα αρκετά προγράμματα που έχει υλοποιήσει το σχολείο μας (Πρόγραμμα Ήρων, Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών Β' Επιπέδου, κλπ).

ergafys

Είναι πλήρως εξοπλισμένο από το ΥΠΕΠΘ με τα απαραίτητα όργανα και αντιδραστήρια για τις εργαστηριακές ασκήσεις των Φυσικών Επιστημών. Διαθέτει επιπλέον βιντεοπροβολέα, μεγάλη οθόνη προβολής, ηλεκτρονικό υπολογιστή, προβολέα (projector) και μεγάλο πίνακα μαρκαδόρου.

Στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές ασκήσεις στα μαθήματα της Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται καθημερινά για τη διδασκαλία των μαθημάτων Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία κλπ) σε συνδυασμό με την Αίθουσα Φυσικών Επιστημών. Τα μαθήματα γίνονται με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών (ηλεκτρονικός υπολογιστής, βιντεοπροβολέας, εκπαιδευτικό λογισμικό) αλλά και με τη χρήση του πίνακα.

ergfe2

 Από το σχολικό έτος 2007-08 στο σχολείο μας αποφασίστηκε ομόφωνα από τον σύλλογο διδασκόντων, η μετατροπή των αιθουσών, από   αίθουσες τμημάτων σε αίθουσες μαθημάτων. Μία αλλαγή που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να υποστηριχθεί η μαθησιακή διαδικασία.

 

  Αίθουσα Φυσικών Επιστημών

  Η αίθουσα Φυσικών Επιστημών είναι εξοπλισμένη με προβολέα (projector), οθόνη προβολής, ηλεκτρονικό υπολογιστή και πίνακα       κιμωλίας. Στην αίθουσα αυτή διδάσκονται τα μαθήματα φυσικών επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία, κλπ.) σε συνδυασμό με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών.

H Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5